Toygan Avanoğlu

Toygan Avanoğlu

Toygan Avanoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.9.1979

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Türk oyuncu.

İlk kez 2009 yılı yapımı Kanal-İ-zasyon filmi ile kamera karşısına geçmiştir. TV'de ise ilk kez 2012 yılı yapımı Düşman Kardeşler dizisinde görünmüştür. 2014 yapımı Güzel Köylü dizisinde Bünyamin Kalas ve 2016 yapımı Hanım Köylü dizisinde Koptagel karakterleriyle tanınmış ve sevilmiştir.

Filmografi

2019 Hababam Sınıfı Yeniden
2018 Sorma Neden?
2017 Yol Arkadaşım
2017 Deli Aşk
2017 Ayla
2016 Hayati Tehlike
2013 Kedi Özledi
2009 Kanal-İ-zasyon

Televizyon

2018 Yeni Gelin
2018 Meleklerin Aşkı
2017 Babası
2016 Hanım Köylü
2014 Güzel Köylü
2012 Düşman Kardeşler

Görev Aldığı Yapımlar

Toygan Avanoğlu Fotoğrafları

Toygan Avanoğlu Haberleri

Portreler