Tracy Letts

Tracy Letts

Tracy Letts
Oyuncu, Senarist

Doğum Tarihi: 4.7.1965

Doğum Yeri: Oklahoma, ABD

ABD'li oyuncu, senarist ve yapımcı.

Aile Sırları (2013), Köstebek (2016), Uğur Böceği (2017) ve The Post (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 French Exit (Seslendirme)
2020 Deep Water
2019 Küçük Kadınlar
2019 Asfaltın Kralları
2017 A Tragedy (Kısa Film)
2017 The Post
2017 Uğur Böceği
2017 The Lovers
2016 Köstebek
2016 Elvis & Nixon
2016 Indignation
2016 Christine
2016 Wiener-Dog
2015 Büyük Açık
2007 Cop Show (Kısa Film)
1999 Guinevere
1998 Kaçakların peşinde
1997 Chicago Cab
1992 Straight Talk (Seslendirme)
1988 Paramedics

Televizyon

2019 Divorce
2018 The Sinner
2017 Comrade Detective (Seslendirme)
2014 Homeland
2006 Büyük Kaçış
2001 The District
2001 Strong Medicine
2000 Profiler
1999 Judging Amy
1998 The Drew Carey Show
1997 Seinfeld
1997 Early Edition
1995 Home Improvement

Yapımcı

2007 Cop Show (Kısa Film)

Senaryo

2021 Penceredeki Kadın
2013 Aile Sırları
2011 Katil Joe
2007 Cop Show (Kısa Film)
2006 Böcek

Televizyon

2018 Superior Donuts

Görev Aldığı Yapımlar

Tracy Letts Fotoğrafları

Tracy Letts Haberleri

Portreler


Vizyondakiler