Travis Knight

Travis Knight

Travis Knight
Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 13.9.1973

Doğum Yeri: Oregon, ABD

ABD'li animatör, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Travis Andrew Knight'tır. Kubo ve Sihirli Telleri (2016), ParaNorman (2012), Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda (2014) ve Bumblebee (2018) filmleriyle tanınmıştır. 

Oregon'da Jesuit High School'da liseyi, Portland State University'de lisans eğitimini tamamladı. Annesinin ismi Penny Parks ve babası Nike'ın kurucusu ve başkanı Phil Knight'tır. Knight, aynı zamanda yayıncı William W. Knight'ın torunudur. 

Filmografi

Yönetmen

2018 Bumblebee
2016 Kubo ve Sihirli Telleri 

Yapımcı

2019 Missing Link
2016 Kubo ve Sihirli Telleri
2014 Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda
2012 ParaNorman

Görev Aldığı Yapımlar

Travis Knight Fotoğrafları

Travis Knight Haberleri

Portreler