Trevante Rhodes

Trevante Rhodes

Trevante Rhodes
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.2.1990

Doğum Yeri: Ponchatoula, Louisiana, ABD

ABD'li aktör ve eski sprinter.

Tam adı Trevante Nemour Rhodes'tur. Westworld (2016) ve If Loving You Is Wrong (2014) ve Akademi Ödüllü Moonlight (2016) filminde gösterdiği performansla tanınmıştır.

Filmografi

2018 12 Strong
2018 The Predator
2018 Bird Box
2017 Burning Sands
2017 Smartass
2016 Lady Luck
2016 Shangri-La Suite
2016 Moonlight
2015 The Night Is Young
2014 Open Windows
2012 I Came Back (Kısa Film)

Televizyon

2016 Westworld
2015 If Loving You Is Wrong
2014 Gang Related

Görev Aldığı Yapımlar

Trevante Rhodes Fotoğrafları

Trevante Rhodes Haberleri

Portreler