Truus de Boer

Truus de Boer

Truus de Boer
Oyuncu

Doğum Yeri: Rotterdam, Hollanda

Hollandalı aktris.

Ulusal ve uluslararası yapımlarda rol alan bir sahne ve ekran oyuncusu. Hollanda'da şu anki kral Prens Willem Alexander için bir performans da dahil olmak üzere tiyatro projelerinde çalıştı. Yurt dışında BBC'nin The White Queen dizisinde,  Peter Greenaway'in tiyatro oyunu Goltzius'ta ve The Fifth Estate filmlerinde rol aldı.

Filmografi

2018 Son Oyun
2018 Dreigroschenfilm
2018 Domino
2017 Belalı Tanik
2017 Blauw! (Kısa Film)
2017 K3 Love Cruise
2017 Over De Brug (Kısa Film)
2017 Sudden Deaf (Kısa Film)
2016 600 Volt (Kısa Film)
2016 De Premier
2016 Fataal
2016 Mijn Stuk Geluk (Kısa Film)
2015 Tot zondag (Kısa Film)
2014 Pijnstillers
2013 Herjaardag (Kısa Film)
2013 Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2012 Goltzius and the Pelican Company
2012 Stil Leven (Kısa Film)
2012 Karma (Kısa Film)
2011 Carry-on (Kısa Film)
2011 Eén (Kısa Film)
2011 Perfide (Kısa Film)
2011 Ten Days Before Spring (Kısa Film)
2011 Reunion (Kısa Film)

Televizyon

2018 Die purpurnen Flüsse
2018 Lykkeland
2017 Cuéntame
2017 De Kroongetuigen
2017 Hassel
2017 Okkupert
2016 The Missing
2015 The Team
2014 Divorce
2013 Beschuldigd
2013 The White Queen (Mini Dizi)
2009 Draadstaal
2007 Grijpstra & de Gier

Görev Aldığı Yapımlar

Truus de Boer Fotoğrafları

Portreler