Tugay Mercan

Tugay Mercan

Tugay Mercan
Oyuncu

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Lise eğitimini İstanbul Bahçelievler Ticaret Meslek Lisesi’nde ve üniversite eğitimini ise Haliç Üniversitesi Tiyatro ve Oyunculuk bölümünde tamamladı. Suskunlar (2012), Dip (2018) ve Kızım (2018-2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 15/07 Şafak Vakti
2013 Halam Geldi

Televizyon

2021 Menajerimi Ara
2019 Azize
2019 Kızım
2018 Dip (Mini Dizi)
2017 Kayıtdışı
2017 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2016 Asla Vazgeçmem
2013 A.Ş.K.
2013 Şarkı Söyleyen Kadınlar
2012 Suskunlar
2012 Kayıp Şehir
2008 Kollama

Görev Aldığı Yapımlar

Tugay Mercan Fotoğrafları

Tugay Mercan Haberleri