Tuğba Çom

Tuğba Çom

Tuğba Çom
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.8.1990

Doğum Yeri: Rize, Türkiye

Türk oyuncu.

Tam adı Tuğba Çom Makar'dır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı mezunudur. Tiyatro Kılçık, Müjdat Gezen Tiyatrosu ve İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda sahnelenen pek çok eserde görev almıştır. Jet Sosyete (2018), Komedi Türkiye (2015) ve Benim İçin Üzülme (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Bizum Hoca 2
2014 Serender (Kısa Film)

Televizyon

2018 Jet Sosyete
2015 Komedi Türkiye
2013 Benim İçin Üzülme
2013 Gizli Dünya (Belgesel)
2012 Koyu Kırmızı
2011 Türkan

Görev Aldığı Yapımlar

Tuğba Çom Fotoğrafları

Tuğba Çom Haberleri