Tuğba Melis Türk

Tuğba Melis Türk

Tuğba Melis Türk
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.9.1990

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk manken ve oyuncu.

Best Model of Turkey 2011 yarışmasında birinci olduktan sonra mankenliğe başladı. İlk kez 2007 yılında Bez Bebek filminde rol alarak oyunculuğa adım attı. Ardından birçok dizi, sinema ve klipte rol aldı. İlk sinema deneyimini Türkiye'nin ilk 3 boyutlu filmi olan 2010 yılında Cehennem D filminde rol alarak yaşadı.

Filmografi

2019 Hayatta Olmaz
2016 In the Same Garden
2014 Kolpaçino 3. Devre
2012 Laz Vampir Tirakula
2011 Kolpaçino: Bomba
2010 Cehennem

Televizyon

2017 Tutsak
2017 Fazilet Hanım ve Kızları
2015 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2015 Kara Ekmek
2014 Şimdi Onlar Düşünsün
2014 Hatasız Kul Olmaz
2014 Kaçak
2013 Sana Bir Sır Vereceğim
2012 Leyla ile Mecnun
2012 Adını Feriha Koydum
2011 Yalan Dünya
2010 Sevgi Bağlayınca
2009 Uygun Adım Aşk
2008 Sevgili Düşmanım
2007 Büyük Buluşma
2007 Senin Uğruna
2007 Bez Bebek
2007 Annem
2006 Arka Sokaklar

Görev Aldığı Yapımlar

Tuğba Melis Türk Fotoğrafları

Tuğba Melis Türk Haberleri

Portreler