Tuğçe Kurşunoğlu

Tuğçe Kurşunoğlu

Tuğçe Kurşunoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.12.1991

Doğum Yeri: Bursa, Türkiye

Boşnak asıllı oyuncu. İlkokul ve ortaokulu Bursa İnegöl’de tamamlamıştır. Annesi ev hanımı, babası emekli. 15 yaşında liseye giden bir kardeşi var. İstanbul Kavram Meslek Yüksek Okulu'nda halkla ilişkiler eğitimi almıştır. Üniversite tercihini reklamcılık bölümünü tercih ederek bu bölümden mezun olmuştur. Daha sonra ise oyunculuk ve diksiyon dersleri almıştır.

2008 yılında düzenlenen Best of Bursa güzellik yarışmasında birinci gelerek, 17 yaşında güzelliğini tescillendirmiştir. Gelen birincilikten sonra Tuğçe, ilgileri üzerine çekmiş ve katalog çekimi gibi çekimlerde fotomodel olarak boy göstermeye başlamıştır. 

Tuğçe Kurşunoğlu, lise eğitimini tamamladıktan sonra bu sefer Miss Kemer International adlı güzellik yarışmasına katılmış ve burada da birincilik ünvanını elde etmiştir. Gelen bu birinciliklerden sonra Kurşunoğlu, Miss Turkey’e katılmış ve burada da başarılı olarak ilk 10 güzel arasına girmeyi başarmıştır.

Dizi oyunculuğuna ilk olarak Muhteşem yüzyıl dizisindeki cariye rolüyle adım atmıştır. Bu dizide gösterdiği performans ile başarıyı yakalayan güzel oyuncu ardından birçok dizi projesinde yer almaya başlamıştır. Leyla ile Mecnun dizisi ile herkesin tanıdığı ve sevdiği biri haline geldi.

Filmografisi

2017 Biz Size Döneriz
2016 Azazil-2: Büyü
2013 Düğün Dernek

Televizyon

2015 Yeter
2015 Ayrılsak da Beraberiz
2013 Her Şey Yolunda Merkez 
2013 Sevdaluk
2012 İşler Güçler
2011 Leyla ile Mecnun
2011 Umutsuz Ev Kadınları
2011 Muhteşem Yüzyıl

Görev Aldığı Yapımlar

Tuğçe Kurşunoğlu Fotoğrafları

Tuğçe Kurşunoğlu İle İlgili Haberler

Portreler