Tunç Şahin

Tunç Şahin

Tunç Şahin
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 16.08.1978

Doğum Yeri: Elazığ, Türkiye

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen.

Özel Üsküdar Fen Lisesi'nden sonra mühendislik okuduğu İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünü bitirdi. Üniversitede okurken sinemaya olan ilgisini fark etmiş ve oraya yönelmiştir. İnsanlar İkiye Ayrılır (2020), 7 Yüz (2017) ve Karışık Kaset (2014) yapımlarıyla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 İnsanlar İkiye Ayrılır
2014 Karışık Kaset
2013 Sadece Tek Bir Gün (Kısa Film)
2010 Hamam (Kısa Film)

Televizyon

2017 7 Yüz (Mini Dizi)

Yapımcı

2014 Karışık Kaset
2010 Ses
2010 Ölüm (Kısa Film)
2010 Doğum (Kısa Film)

Senaryo

2020 İnsanlar İkiye Ayrılır
2014 Karışık Kaset

Televizyon

2017 7 Yüz (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Tunç Şahin Fotoğrafları

Tunç Şahin Haberleri