Tunde Adebimpe

Tunde Adebimpe

Tunde Adebimpe
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.6.1975

Doğum Yeri: Missouri, ABD

Nijerya asıllı ABD'li müzisyen, aktör, yönetmen ve gösteri sanatçısı. Tam adı Babatunde Omoroga 'Tunde' Adebimpe'dir. Soyadı 'Adebimpe', Nijerya'da etnik bir bir topluluk olan Yoruba'da 'taç tamamlandı' anlamına gelir.

2001 yılında Jump Tomorrow filminde rol aldı ve kısa metrajlı bir film olan Jorge'de aynı karakteri canlandırdı.

Filmografi

2017 Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Night Shift (Kısa Film)
2015 7 Chinese Brothers
2015 Yaramaz Bebek
2013 The Sun Thief (Kısa Film)
2008 Rachels Hochzeit
2004 Portrait of a Sellout (Kısa Film)
2004 The First Three Lives of Stuart Hornsley (Kısa Film)
2004 Exist
2001 Jump Tomorrow
1998 Jorge (Kısa Film)

Televizyon

2016 Search Party
2016 Abenteuerzeit mit Finn und Jake
2013 As Da Art World Might Turn
2012 Superjail!
1999 Celebrity Deathmatch

Yönetmenlik

2011 Nine Types of Light (Video Filmi)
2005 Buddyhead Presents: Punk Is Dead (Video Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Tunde Adebimpe Fotoğrafları

Portreler