Tung Cho 'Joe' Cheung

Tung Cho 'Joe' Cheung

Tung Cho 'Joe' Cheung
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.07.1944

Doğum Yeri: Guangksi Zhuang Özerk Bölgesi, Çin

Çinli oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Dünyada Benden Büyük Yok (1972), Muhteşem Kung Fu (1979) ve Gong fu yong chun (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2016 'S' fung bou
2014 Kung Fu Cinayetleri
2014 Da cha fan
2014 Z' fung bou
2013 Badge of Fury
2010 Sui yuet san tau
2010 Dong feng po
2009 Pou hak wong
2008 The Crash
2008 Sup fun chung ching
2008 Dai sau cha ji lui
2007 Zang li zha (FIT) ren
2006 Wo hu
2006 Şaşkın Hırsızlar
2006 Ching yee kuen kuen
2006 Boon chui yan gaan
2005 Tsoi suet yuk chi ngo oi nei
2004 Bau lit do see
2003 Ngoh yiu git fun
2003 Infernal Affairs II
2003 Gei ta men yi ge ji hui
2003 Fu bo
2003 Dai yat dim dik tin hung
2002 Youling renjian II: Gui wei ren jian
2002 Yat luk che
2002 Ting bu liao de ai
2002 Hiu sam seung oi
2001 Dei gau tin cheung
2001 Choh luen kwong cha min
2000 Yüeliang de mimi
2000 Oi ngo bit jow
2000 Aşk Zamanı
1999 Zhen xin hua
1999 Yan yuk wan gui
1999 San giu cheung yee sang
1999 Ngai ngo tse sei
1999 Lau sing yue
1999 Gam yuk fung wan: Siu nin faan
1998 Sheng si lian
1998 Gu cheng bielian
1998 Boli zhi cheng
1998 Bi xie lan tian
1997 Sei yuet sei yat
1997 Ji lao si shi
1997 Hao qing gai tian
1996 Yan sai gwai dai
1996 Xin die xue shuang xiong
1996 Tian mi mi
1996 Sik ching nam lui
1996 Gam chi yuk yip 2
1995 Bu yi yang de ma ma
1994 Qing chun huo hua
1994 Gam chi yuk yip
1994 Dang cheuk nei wooi loi
1994 Chak daan juen ga: Bo boi ja daan
1994 Bao yu jiao yang
1993 Yan pei dang lung
1993 Project S
1993 C'est la vie, mon chéri
1992 San cheung sau yue ga lei gai
1992 Lam Gong juen: Fan fei jo fung wan
1992 İkiz Ejder
1988 Hao nu shi ba jia
1984 Da xiao bu liang
1977 Ren zai tian ya
1974 Tie zhi tang shou
1973 Tie wa
1973 Le crepuscule des crapules
1973 Dokuz Canlı Karateci
1972 Xue dou
1972 Xiang Gang guo ke
1972 Tian ya ke
1971 Nu sha shou
1971 Kolsuz Kahramanın Kızı
1971 Ai qing da pai mai

Televizyon

2000 Miu sau yun sum yee

Yönetmen

2010 Gong fu yong chun
1997 Dui bu qi duo xie ni
1994 Bao yu jiao yang
1992 San cheung sau yue ga lei gai
1991 Ho moon yeh yin
1990 Joi jin gong woo
1988 Hao nu shi ba jia
1988 Huo wu feng yun
1987 Flaming Brothers
1986 Shen yong shuang xiang pao xu ji
1985 Kai xin shuang xiang pao
1984 Xiao sheng you liao
1984 Feng liu zhong
1984 San yung seung heung pau
1981 Dan bo dan
1980 Chang contre le Dragon blanc
1979 Muhteşem Kung Fu

Yapımcı

1995 Cuo ti zhui ji zu he
1994 Bao yu jiao yang
1992 San cheung sau yue ga lei gai
1979 Muhteşem Kung Fu

Senaryo

2010 Gong fu yong chun
1994 Bao yu jiao yang
1992 San cheung sau yue ga lei gai
1992 İkiz Ejder
1990 Joi jin gong woo
1985 Kai xin shuang xiang pao
1984 Feng liu zhong
1981 Dan bo dan
1980 Chang contre le Dragon blanc
1979 Muhteşem Kung Fu
1978 Tie shou wu qing zhui hun ling
1977 Yi xiang meng

Görev Aldığı Yapımlar

Tung Cho 'Joe' Cheung Fotoğrafları