Turgut Tunçalp

Turgut Tunçalp

Turgut Tunçalp
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.5.1976

Doğum Yeri: Sakarya, Türkiye

Türk tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu.


Kanal D için çekilen Merhamet dizisinde Moskof Recep adlı alkolik ve para düşkünü bir baba karakteriyle tanınmıştır. 2014 yılı aralık ayında TRT 1'de başlayan Diriliş: Ertuğrul dizisinde Selçuklu komutanı olan 'Afşin Bey' karakterini canlandırmaktadır.

Filmografi

2018 Müslüm
2017 Daha
2016 Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok
2014 Delisin! Delisin!
2012 Çanakkale 1915
2011 Kolpaçino: Bomba
2010 Recep İvedik 3
2010 Anneannem (Kısa Film)
2006 Pars: Kiraz Operasyonu

Televizyon

2018 Çukur
2017 Rüya
2017 Vatanım Sensin
2016 Rüzgarın Kalbi
2017 Diriliş: Ertuğrul
2014 Merhamet
2014 Kaçak
2014 Galip Derviş
2012 Türkün Uzayla İmtihanı
2011 Yıldız Masalı
2011 Keşanlı Ali Destanı
2011 Sakarya Fırat
2010 Adanalı
2010 Öyle Bir Geçer Zaman ki
2009 Çılgın Kanal
2009 Uygun Adım Aşk
2008 Emret Komutanım
2007 İki Yabancı
2007 Korkusuzlar
2007 Doktorlar
2006 Ümit Milli
2006 Selena
2006 Eksik Etek
2006 Arka Sokaklar
2006 Ah Polis Olsam
2005 Şifre
2005 Emret Komutanım
2005 Belalı Baldız
2004 Yabancı Damat
2004 Aşk Mahkumu
2004 Ayva Sarı Nar Kırmızı
2003 Hayat Bilgisi
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı

Görev Aldığı Yapımlar

Turgut Tunçalp Fotoğrafları

Turgut Tunçalp Haberleri