Türkan Kılıç

Türkan Kılıç

Türkan Kılıç
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.8.1968

Doğum Yeri: Eskişehir, Türkiye

Türk oyuncu.

1996 yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarından mezun olmuştur. 1997 yılında türkü tarzında bir grup olan Marmelat grubunun kurucularından oldu. Grup 1 yıl sonra dağıldı. 2001 yılında Masalcı Abla adıyla çocuklara masallar okudu. İlk kez 1997 yılında Yasemince dizisiyle TV'de yer aldı.

Filmografi

2018 Tutsak
2015 Sevimli Tehlikeli
2012 Muhalif Başkan
2000 Büyükada'da Sürgün (Kısa Film)

Televizyon

2016 Kertenkele: Yeniden Doğuş
2015 Aşk ve Günah
2014 Not Defteri
2013 Fatih
2012 Araf Zamanı
2011 Kolej Günlüğü
2009 Küçük Kadınlar
2009 Yalancı Romantik
2009 Yaprak Dökümü
2008 Kırmızı Işık
2008 Geç Gelen Bahar
2008 Bir Varmış Bir Yokmuş
2007 Aşk Eski Bir Yalan
2006 Acemi Cadı
2005 Şöhret
2005 Saklambaç
2005 Gümüş
2004 Tam Pansiyon
2004 Ruhun Duymaz
2004 Büyük Buluşma
2003 Şarkılar Seni Söyler
2003 Çınaraltı
2003 Patron Kim
2002 Asmalı Konak
2001 Savunma
2001 Nasıl Evde Kaldım
2000 Ünlü Yıldız (TV Filmi)
2000 Dadı
2000 Köçek (TV Filmi)
1997 Yasemince

Görev Aldığı Yapımlar

Türkan Kılıç Fotoğrafları

Türkan Kılıç Haberleri

Portreler