Türkü Turan

Türkü Turan

Türkü Turan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.2.1985

Doğum Yeri: Muğla, Türkiye

Türk oyuncu.

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. 2007 yılında Annem isimli televizyon dizisinde Pınar karakterini canlandırmış, daha sonra 2009 yılında Reha Erdem'in yönetmenliğini üstlendiği Kosmos isimli filmde Neptün karakterini canlandırmıştır. 2010 yılında Fox televizyon kanalında yayınlanan Çakıl Taşları isimli dizide oynamıştır. Oyuncu ayrıca Gönül Ferman Dinlemiyor dizisinde Hayal karakterini, Nuri isimli dizide ise Ayça karakterlerini canlandırmıştır. Aynı zamanda Adını Feriha Koydum isimli dizide rol almıştır. Gişe Memuru filminde konuk oyuncu olarak yer almış, 2011 yılı Kasım ayında vizyona giren Musallat: Lanet isimli filmde rol almıştır.

Filmografi

2017 Put Şeylere
2015 Saklı
2011 Toprağın Çocukları
2011 Musallat 2: Lanet
2011 Gişe Memuru
2011 Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi
2009 Kosmos
1987 Gençlik Yılları

Televizyon

2018 Yaşamayanlar
2017 Dolunay
2015 Acı Aşk
2015 Maral
2013 Tatar Ramazan
2012 Şubat
2011 Sen de Gitme
2011 Nuri
2011 Adını Feriha Koydum
2012 Öyle Bir Geçer Zaman ki
2010 Çakıl Taşları
2010 Gönül Ferman Dinlemiyor
2008 Annem

Görev Aldığı Yapımlar

Türkü Turan Fotoğrafları

Türkü Turan Haberleri