Tye Sheridan

Tye Sheridan

Tye Sheridan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.11.1996

Doğum Yeri: Texas, ABD

ABD'li aktör.

Tam adı Tye Kayle Sheridan'dır. İlk uzun metraj çalışmasını Terrence Malick'in deneysel drama filmi The Tree of Life'da (2011) yapmış ve Jeff Nichols'un Çamur (2012) filminde ilk başrolünü üstlenmiştir. Ayrıca David Gordon Green'in Joe (2013) ve The Stanford Prison Experiment (2015) filmlerinde rol aldı. 

Filmografi

2021 The Card Counter
2020 Voyagers
2020 Gececi
2018 Ready Player One
2018 X-Men: Dark Phoenix
2017 The Yellow Birds
2017 Grass Stains
2016 Detour
2016 X-Men: Apocalypse
2015 Entertainment
2015 Last Days in the Desert
2015 The Stanford Prison Experiment
2015 Dark Places
2015 Scouts Guide to the Zombie Apocalypse
2014 The Forger
2013 Joe
2012 Mud
2011 The Tree of Life

Televizyon

2020 Wireless
2014 Last Man Standing

Görev Aldığı Yapımlar

Tye Sheridan Fotoğrafları

Tye Sheridan Haberleri

Portreler


Vizyondakiler