Tyler Gillett

Tyler Gillett

Tyler Gillett
Yönetmen

Doğum Tarihi: 6.3.1982

Doğum Yeri: Arizona, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

The Teleporter: A Chad, Matt & Rob Interactive Adventure (2010), Books (2011) ve V/H/S (2012) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Ready or Not
2015 Southbound
2014 Şeytanın Günü
2012 V/H/S
2011 The Treasure Hunt: A Chad, Matt & Rob Interactive Adventure (Kısa Film)
2010 The Teleporter: A Chad, Matt & Rob Interactive Adventure (Kısa Film)
2010 Mountain Devil Prank Fails Horribly (Kısa Film)
2010 The Birthday Party: A Chad, Matt & Rob Interactive Adventure (Kısa Film)

Televizyon

2011 Books
2011 Funny in Love
2008 The Midnight Show

Yapımcı

2012 V/H/S
2011 The Treasure Hunt: A Chad, Matt & Rob Interactive Adventure (Kısa Film)
2010 The Teleporter: A Chad, Matt & Rob Interactive Adventure (Kısa Film)
2010 The Birthday Party: A Chad, Matt & Rob Interactive Adventure (Kısa Film)
2008 Odessa (Kısa Film)

Televizyon

2011 Books

Senaryo

2012 V/H/S
2011 The Treasure Hunt: A Chad, Matt & Rob Interactive Adventure (Kısa Film)
2010 The Teleporter: A Chad, Matt & Rob Interactive Adventure (Kısa Film)
2010 Mountain Devil Prank Fails Horribly (Kısa Film)

Oyuncu

2012 V/H/S
2010 Mountain Devil Prank Fails Horribly (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Tyler Gillett Fotoğrafları

Tyler Gillett Haberleri

Portreler