Tyler Hoechlin

Tyler Hoechlin

Tyler Hoechlin
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.9.1987

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li aktör. 

Tam adı Tyler Lee Hoechlin'dir. Özellikle Azap Yolu filminde Tom Hanks'in canlandırdığı Michael Sullivan karakterinin oğlunu oynamasıyla bilinir. Teen Wolf adlı gençlik dizisinde Derek Hale karakterini canlandırarak geniş çapta tanınmıştır. Ayrıca profesyonel olarak da beyzbol oynamaktadır.

İlk yılları

Tyler Hoechlin, Lori ve Don Hoechlin'in oğlu olarak Corona, Kaliforniya'da doğdu. Travis adında bir ağabeyi, Carrie adında bir ablası ve Tanner adında bir küçük kardeşi vardır. Yedi yaşına beyzbol oynamaya başlayan Hoechlin daha sonra Arizona Üniversitesi ve Northwoods Ligi takımı Battle Creek Bombers'ta oynamıştır. 2008 yılında UC Irvine Anteaters'da oynadı.

Kariyeri

Tyler dokuz yaşındayken dizilerde oynamaya başladı. 2002 yılı Road to Perdition filmindeki Michael Sullivan Jr rolünü oynamak için iki bin aday arasından seçildi. 2003 yılında 7th Heaven dizisinde Martin Brewer karakterini canlandırmaya başladı. Dizideki rolü sayesinde, 2004 ve 2005 yıllarında Teen Choice Ödülleri'ne aday gösterildi.

2007'de CSI: Miami dizisinin altıncı sezonunda bir bölüm oynadıktan sonra Alacakaranlık Efsanesi'nde Emmett Cullen rolünü oynamak için seçilen Tyler bu rolü oynamayı reddetti. 2008 yılında Amanda Seyfried, Hilarie Burton ve Elisabeth Harnois ile birlikte bir TV filmi olan Solstice'de Nick rolünü oynadı. 2009 yılında Castle ve My Boys dizilerinde oynadı.[4] 2011 yılından 2017 yılına kadar Teen Wolf dizisinde Derek Hale karakterini canlandırdı. Şubat 2016'da Elli Ton serisinin üçüncü filmi Özgürlüğün Elli Tonu'nda Boyce Fox rolünü oynayacağı açıklandı. 2016 ve 2017'de Supergirl dizisinde Superman'i canlandırdıktan sonra, 2017'nin Eylül ayında Scream dizisinde yer alacağı duyuruldu.

BuddyTV tarafından yapılan '2011 yılının Televizyondaki En Seksi Erkekleri' listesinde 3. sırada yer aldı.

Kişisel Hayatı

2003'ten 2005'e kadar aktris ve şarkıcı Candice Accola ile ilişki yaşadıktan sonra 2009-2012 yılları arasında Tyler, aktris ve dansçı Rachele Brooke Smith ile görüldü. Kasım 2012'de Brittany Snow ile ilişki yaşamaya başladı. 2015'in son aylarında ayrıldıkları açıklandı.

Filmografi

2019 Palm Springs
2019 Sır Tutabilir misin?
2018 Özgürlüğün Elli Tonu
2018 The Domestics
2018 Departures
2018 Bigger
2018 Then Came You
2017 Stratton
2016 Everybody Wants Some!!
2016 Undrafted
2012 Melvin Smarty
2011 Open Gate
2011 Hall Pass
2011 Charlie Brown: Blockhead's Revenge (Kısa Film)
2008 Solstice
2007 The Rapture of the Athlete Assumed Into Heaven (Kısa Film)
2007 Grizzly Rage
2002 Road to Perdition
2001 Train Quest
1999 Family Tree
1998 Disney Sing Along Songs: Happy Haunting (Kısa Video)

Televizyon

2019 Another Life
2018 Supergirl
2018 Arrow
2018 The Flash
2017 Genç Kurt
2017 Hollywood Game Night
2013 The Sticks (TV Filmi)
2009 Lincoln Heights
2009 My Boys
2009 Castle
2007 CSI: Miami
2003 7th Heaven

Video Oyunu

Final Fantasy VII Remake (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Tyler Hoechlin Fotoğrafları

Tyler Hoechlin Haberleri