Tyler Posey

Tyler Posey

Tyler Posey
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.10.1991

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu ve müzisyen. 

Tam adı Tyler Garcia Posey'dir. Anne tarafından Meksikalı ve İrlandalı, İngiliz, Amerika yerlisidir. Kaliforniya Hart Lisesi'nden mezundur. Genç Kurt (2011-2017), Aşk Masalı (2002), Doğruluk mu Cesaret mi? (2018) ve Korkunç Bir Film 5 (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Brut Force
2020 Alone
2019 The Last Summer
2018 Taco Shop
2018 Doğruluk mu Cesaret mi?
2016 Yoga Hosers
2016 Halsey: Colors (Kısa Video)
2015 Scream: Killer Party (Kısa Film)
2014 Snackpocalypse (Kısa Film)
2013 The Giving Tree Movie Trailer with Tyler Posey (Kısa Film)
2013 Korkunç Bir Film 5
2012 White Frog
2011 Best Coast: Our Deal (Kısa Video)
2010 Efsanevi
2007 Veritas, Prince of Truth
2005 Inside Out
2002 Ölümüne Takip
2002 Aşk Masalı

Televizyon

2020 Elena d'Avalor (Seslendirme)
2019 Marvel Rising: Heart of Iron (Kısa Film)
2019 Marvel Rising: Chasing Ghosts (Kısa Film - Seslendirme)
2019 Undone
2019 Sherwood (Seslendirme)
2019 Scream
2019 Now Apocalypse
2019 Hızlı ve Öfkeli: Casus Yarışları (Seslendirme)
2019 Marvel Rising: Playing with Fire (TV Filmi - Seslendirme)
2018 Sideswiped
2018 Marvel Rising: Secret Warriors (TV Filmi - Seslendirme)
2018 Marvel Rising: Initiation (Mini Dizi - Seslendirme)
2017 Jane the Virgin
2017 Genç Kurt
2013 Workaholics
2013 The Exes
2012 Teen Wolf Revelations
2011 Teen Wolf: Search for a Cure (Mini Dizi)
2009 Retour à Lincoln Heights
2007 Brothers & Sisters
2007 Kısa Filmy McKısa Films' Kısa Films (Mini Dizi)
2006 Smallville
2005 Sue Thomas, l'oeil du FBI
2005 Into the West (Mini Dizi)
2004 Doc
2002 FBI - Portés disparus

Görev Aldığı Yapımlar

Tyler Posey Fotoğrafları

Portreler


Vizyondakiler