Tyree Brown

Tyree Brown

Tyree Brown
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.1.2004

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li aktör ve model.

Henüz 3 yaşındayken modellik yapmaya başlamıştır. 2013 yılında yayınlanan Mr. Box Office dizisiyle ilk kez oyunculuk yapmaya başlamıştır. Ondan önce 9 yaşındayken Sevimli Canavarlar Üniversitesi filminde seslendirme yapmıştır.

Filmografi

2018 Knight Righters (Kısa Film)
2017 Camp Cool Kids
2015 Operation: Neighborhood Watch!
2013 Karlar Ülkesi (Seslendirme)
2013 Sevimli Canavarlar Üniversitesi (Seslendirme)

Televizyon

2016 Ice Age: The Great Egg-Scapade (Kısa Film – Seslendirme)
2016 Criminal Minds
2016 Mack & Moxy
2015 Parenthood
2014 NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2014 Only Human (TV Filmi)
2013 The First Family
2013 Mr. Box Office

Görev Aldığı Yapımlar

Tyree Brown Fotoğrafları

Portreler