Tyrese

Tyrese

Tyrese
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.12.1978

Doğum Yeri: Watts, Los Angeles, California, ABD

ABD'li oyuncu.

Aynı zamanda sadece Tyrese olarak bilinen bir Amerikalı R & B şarkıcısı, rapçi, aktör, yazar, eski model ve MTV VJ. Birkaç albüm çıkardıktan sonra birçok Hollywood sürümlerde sinema filmlerinde oynamıştır. Tyrese Gibson bir otobüste keşfedildiği zaman kariyerine başladı. 1994 yılında Coca-Cola reklamında görünerek 'Her zaman Coca-Cola' şarkısı ile büyük ün sağladı.

Diskografisi
Tyrese (1998)
2000 Watts (2001)
I Wanna Go There (2002)
Alter Ego (2006)
Open Invitation (2011)

Görev Aldığı Yapımlar

Tyrese Fotoğrafları

Tyrese Haberleri

Portreler