Ufuk Aşar

Ufuk Aşar

Ufuk Aşar
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.2.1970

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk oyuncu.

Bilkent Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur.

Filmografi

2018 Kabir Azabı
2012 Çanakkale 1915
2010 3 Harfliler: Marid
2007 Pazar - Bir Ticaret Masalı
2007 Mavi Gözlü Dev

Televizyon

2015 Yunus Emre Aşkın Yolculuğu
2013 Tatar Ramazan
2012 Kayıp Şehir
2012 Babam İçin
2011 Alemin Kıralı
2011 Küçük Sırlar
2009 M.A.T.M.A.T.
2009 Kavak Yelleri
2009 Yaprak Dökümü
2008 Gece Gündüz
2007 Parmaklıklar Ardında
2007 Arka Sokaklar
2005 Çeşm-i Bülbül (TV Filmi)
2004 Aliye
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı

Görev Aldığı Yapımlar

Ufuk Aşar Fotoğrafları

Ufuk Aşar Haberleri

Portreler