Uğur Çavuşoğlu

Uğur Çavuşoğlu

Uğur Çavuşoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.3.1967

Doğum Yeri: Artvin, Türkiye

Türk oyunu ve şair.

Tam adı Ahmet Uğur Çavuşoğlu'dur. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Halihazırda Ankara Devlet Tiyatrosu bünyesinde sahneye çıkan oyuncu birçok sinema ve dizide de rol almıştır. 1992 yılında 'Kadın! Şah!' isimli bir de şiir kitabı yayımlanmıştır.

Filmografi

2018 Babamın Kemikleri
2015 Bir Sevda İşi
2011 Eş Ruhumun Eş Zamanı
2007 Zeynep'in Sekiz Günü
2000 Cebimde Çok Küçük Elma Var
1999 Kara Kentin Çocukları
1998 Herşey Çok Güzel Olacak
1996 Kış Çiçeği
1996 80. Adım

Televizyon

2018 Ege'nin Hamsisi
2018 Dip
2017 Meryem
2016 Hayat Sevince Güzel
2015 Unutma Beni
2013 Osmanlı Tokadı
2013 Umutsuz Ev Kadınları
2011 Dürüye'nin Güğümleri
2008 Beni Unutma
2007 Yersiz Yurtsuz
2007 Parmaklıklar Ardında
2006 Hayat Türküsü
2005 Ateşli Topraklar
2004 Bir Dilim Aşk
2001 Savunma
2000 Devlerin Aşkı
2000 Beni Unutma (TV Filmi)
1998 Sıcak Saatler
1998 Ateş Dansı
1997 Yalan Dünya
1996 Yaban (TV Filmi)
1995 Sahte Dünyalar

Görev Aldığı Yapımlar

Uğur Çavuşoğlu Fotoğrafları

Uğur Çavuşoğlu Haberleri

Portreler