Uğur İzgi

Uğur İzgi

Uğur İzgi
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.1.1983

Doğum Yeri: Adana, Türkiye

Türk oyuncu.

Adana Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunudur.

Filmografi

2017 Baş Belası

Televizyon

2014 Tanıklar
2014 Hayat Ağacı
2013 Şefkat Tepe
2012 Ağır Roman: Yeni Dünya
2011 Mazi Kalbimde Yaradır
2010 Kader Çizgisi
2009 Ömre Bedel
2009 Es Es
2009 Kavak Yelleri
2009 Küçük Kadınlar
2008 Emret Komutanım
2008 Tek Türkiye
2007 Hayal ve Gerçek
2007 Dudaktan Kalbe
2006 Yağmurdan Sonra
2006 Taşa Yazılan Aşk
2005 Emret Komutanım
2005 Beşinci Boyut
2005 Beyaz Gelincik

Görev Aldığı Yapımlar

Uğur İzgi Fotoğrafları

Uğur İzgi Haberleri

Portreler