Ulrich Noethen

Ulrich Noethen

Ulrich Noethen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.11.1959

Doğum Yeri: Münih, Almanya

Alman oyuncu.

Komedyen Harmonistler'de oynadı. Der Untergang ve Mein Führer - Die wirklich wahrste Wahrheit in Adolf Hitler filmlerinde Heinrich Himmler karakterini canlandırdı.

Noethen, Alman Film Ödülü, Bavyera Film Ödülü, Adolf Grimme Ödülü ve Altın Kamera gibi çeşitli oyunculuk ödüllerine sahiptir.

Filmografi

2016 Das Tagebuch der Anne Frank
2015 Deutschland 83
2014 Pettersson und Findus - Kleiner Quälgeist, große Freundschaft
2013 Scherbenpark
2012 Sams im Glück
2012 Der Mondmann (Seslendirme)
2012 A Coffee In Berlin
2012 Hannah Arendt
2011 Hindenburg (TV Filmi)
2011 Die Unsichtbare
2010 Henri 4
2010 Rumpe & Tuli
2008 Was wenn der Tod uns scheidet?
2008 Schattenwelt
2007 My Führer – The Really Truest Truth about Adolf Hitler
2007 Ein fliehendes Pferd
2006 TKKG und die rätselhafte Mind-Machine
2006 Bummm!
2005 Polly Blue Eyes
2004 Jargo
2004 Der Untergang
2004 Off Beat
2004 Bibi Blocksberg und das Geheimnis der blauen Eulen
2003 Das fliegende Klassenzimmer
2003 Sams in Gefahr
2002 Francisca
2002 Väter
2002 Bibi Blocksberg
2001 Meine polnische Jungfrau
2001 Vera Brühne (TV Dizisi)
2001 Das Sams
2000 Bonhoeffer: Agent of Grace
2000 Gripsholm
1999 Viehjud Levi
1999 Beresina, or the Last Days of Switzerland
1999 Grüne Wüste
1997 Comedian Harmonists

Görev Aldığı Yapımlar

Ulrich Noethen Fotoğrafları

Portreler