Umut Ertek

Umut Ertek

Umut Ertek
Yönetmen

Doğum Tarihi: 7.4.1982

Doğum Yeri: Almanya

Türk asıllı Alman müzisyen, sunucu, oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Büyük Tuzak (2005), Acımasız Dünya (2010) ve Kara Trenler (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Şuursuz Aşk
2015 Cin Ayet

Televizyon

2010 Kara Trenler (TV Filmi)
2010 Acımasız Dünya
2009 Hazret (TV Filmi)
2009 Başlık Başa Bela (TV Filmi)
2005 Büyük Tuzak (TV Filmi)

Yapımcı

2005 Büyük Tuzak (TV Filmi)

Senaryo

2019 Şuursuz Aşk
2015 Yapay Çiçekler (Kısa Film)

Televizyon

2009 Hazret (TV Filmi)
2005 Büyük Tuzak (TV Filmi)

Oyuncu

2005 Büyük Tuzak (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Umut Ertek Fotoğrafları

Umut Ertek Haberleri

Portreler