Umut Özkan

Umut Özkan

Umut Özkan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.7.1982

Doğum Yeri: Manheim, Almanya

Türk oyuncu.

Lakabı Lonly Wolf'tur. Almanya'nın Manheim şehrinde doğmuştur. 1987 yılında memleketi olan Samsun'a dönüş yapmıştır. 1992 yılında İstanbul'a yerleşmiş ve bu süre içerisinde Beşiktaş Musiki Cemiyeti ve Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde Türk Sanat Müziği solisti olarak eğitim almıştır. Ut, piyano ve ney kullanabildiği müzik aletleri arasındadır. Oyuncunun aynı zamanda futbol ve atletizm dallarında birinciliği ve ikinciliği vardır.

Filmografi

2018 Tutsak
2015 Neptün
2014 Transparan
2011 3 Kadın 3 Kader
2010 Anti Depresan: +18

Televizyon

2014 Vahyin İzinde
2014 Not Defteri
2014 Ezra
2014 Elif
2013 Muhteşem Yüzyıl
2012 İstanbul Hatırası
2012 Böyle Bitmesin
2012 Babam İçin
2012 Kurtlar Vadisi Pusu
2011 Küçük Sırlar
2010 Aşk Bir Hayal
2010 Ölümsüz Kahramanlar
2009 Melekler Korusun
2009 Akasya Durağı
2009 Arka Sokaklar
2008 Gece Gündüz
2008 Dur Yolcu
2007 Kavak Yelleri
2007 Boşanmak İstemiyorum
2006 İki Aile
2006 Yalnız Kalpler

Görev Aldığı Yapımlar

Umut Özkan Fotoğrafları

Portreler