Uraz Kaygılaroğlu

Uraz Kaygılaroğlu

Uraz Kaygılaroğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.6.1987

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk dizi oyuncusu. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunudur. Pis Yedili (2013), Eski Hikaye (2013), Yedi Güzel Adam (2014) ve Sen Kiminle Dans Ediyorsun? (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır. 2014 yılında Melis İşiten'le evlendiler fakat 2019'da boşandılar. Bir çocuk babasıdır.

Filmografi

2020 Eltilerin Savaşı
2019 Karakomik Filmler: Kaçamak
2019 Aslı Gibidir
2018 Çakallarla Dans 5
2017 Sen Kiminle Dans Ediyorsun?
2016 Dönerse Senindir
2016 Deli Dumrul
2009 Nerde Kalmıştık? (Kısa Film)
2009 Mezuniyet
2009 Ejder Kapanı

Televizyon

2018 Masum Değiliz
2018 Ege'nin Hamsisi
2017 Klavye Delikanlıları
2016 Bamsı Beyrek (TV Filmi)
2016 Baba Candır
2013 Takip (Yarışma Programı)
2014 Yedi Güzel Adam
2013 Tam Zamanı (Yarışma Programı)
2013 Eski Hikaye
2013 Pis Yedili
2012 Harem
2012 Ben Bilmem Eşim Bilir (TV Programı)
2010 Es Es
2009 Canını Sevdiğim İstanbul'u
2009 Arka Sokaklar
2008 Milyonda Bir

Görev Aldığı Yapımlar

Uraz Kaygılaroğlu Fotoğrafları

Uraz Kaygılaroğlu Haberleri