Uriah Shelton

Uriah Shelton

Uriah Shelton
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.3.1997

Doğum Yeri: Dallas, ABD

ABD'li oyuncu.

Lifted (2010), The Glades (2010-2013), Nanny Express (2008) ve Blue (2012-2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Sıra Dışı
2019 Skywatch (Kısa Film)
2017 Flock of Four
2016 The Warriors Gate
2010 Lifted
2009 Super Kids
2009 Alabama Moon
2008 Lower Learning

Televizyon

2019 Looking for Alaska (Mini Dizi)
2018 The Romanoffs
2017 NCIS: Los Angeles
2017 13 Reasons Why
2017 Le Monde de Riley
2015 L'Apprentie Maman
2014 Blue
2013 The Rev
2013 The Glades
2012 Last Man Standing
2012 Justified
2011 L'Heure de la peur
2011 Franklin & Bash
2010 Lettres à un soldat (TV Filmi)
2009 Zack ve Cody Güvertede
2009 Trust Me
2009 Trauma
2009 Monk
2009 Little Monk
2009 Exit 19 (TV Filmi)
2008 Ring of Death (TV Filmi)
2008 Nanny Express (TV Filmi)
2008 MADtv
2008 Kamen Rider: Dragon Knight
2007 Ghost Whisperer
2007 FBI - Portés disparus

Görev Aldığı Yapımlar

Uriah Shelton Fotoğrafları

Uriah Shelton Haberleri

Portreler