Ute von Münchow-Pohl

Ute von Münchow-Pohl

Ute von Münchow-Pohl
Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1958

Doğum Yeri: Bremen, Almanya

Alman animatör, senarist ve yönetmen.

Kariyerine televizyon dizileri için storyboard ve animasyon çalışmaları yaparak başlayan Ute Von Münchow-Pohl, ilk olarak 2001 yılında Komando Störtebeker isimli yapımda yönetmen koltuğunda yer aldı. 2007 yılında ise Kleiner Dodo isimli televizyon dizisinin yönetmenliğini yaptı. Bu projenin sona ermesinin ardından ise 2011’de Lauras Stern und die Traummonster isimli yapımda yer aldı. Tavşan Okulu (2017), Der kleine Rabe Socke (2012) ve Kleiner Dodo (2008) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Pişiriciler
2017 Tavşan Okulu
2015 Afacanlar Takımı: Büyük Yarış
2012 Der kleine Rabe Socke
2011 Lauras Stern und die Traummonster
2008 Kleiner Dodo
2001 Kommando Störtebeker

Televizyon

2007 Kleiner Dodo

Senaryo

2011 Lauras Stern und die Traummonster
2008 Kleiner Dodo

Oyuncu

1987 Gelbe Sorte (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Ute von Münchow-Pohl Fotoğrafları

Ute von Münchow-Pohl Haberleri

Portreler