Vanessa Borgli

Vanessa Borgli

Vanessa Borgli
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.10.1972

Doğum Yeri: Oslo, Norveç

Norveçli aktris.

Hotel Cæsar operasındaki 'Sue-Astrid Wallace' rolüyle tanınmaktadır. Oslo'da doğmuş ve büyümüştür. Babası bir film yapımcısı ve teyzesi de aktristir. Londra'da tiyatro okudu ve 1996'da Norveç'te Offshore adlı TV dizisinde yer aldı.

Borgli, 2004'te Ketil Skorstad ile evlendi ve çiftin ilk çocuğu oldu.

Filmografi

2017 Thelma
2016 Fra mus til menn (Kısa Film)
2015 Det er stille ved elven (Kısa Film)
2008 Twende (Kısa Film)
2007 5 løgner
1999 Sofies verden

Televizyon

2016 Side om side
2014 Meglerne
2012 Erobreren (Mini Dizi)
2009 Orkestergraven (TV Filmi)
2009 Karl III
2008 Honningfellen
2008 Sørgekåpen (Mini Dizi)
2007 Nattsøsteren (Mini Dizi)
2005 Tjuefjerde (Mini Dizi)
2003 Hotel Cæsar
2002 Holms
1998 Offshore
1997 Tre på toppen

Görev Aldığı Yapımlar

Vanessa Borgli Fotoğrafları

Portreler