Vanessa Kirby

Vanessa Kirby

Vanessa Kirby
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.4.1988

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz aktris.

Noola Noo takma adını kullanmaktadır. 2018 yılında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalıda BAFTA ödülünü kazandığı The Crown dizisinde canlandırdığı Prenses Margaret rolüyle ve Mission: Impossible - Yansımalar (2018) filmiyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw
2019 Mr. Jones
2018 Mission: Impossible – Yansımalar
2018 Julie
2016 Senden Önce Ben
2016 Kill Command
2016 Genius
2015 Jupiter Yükseliyor
2015 Everest
2015 Bone in the Throat
2014 The Exchange (Kısa Film)
2014 Queen & Country
2014 Off the Page: Devil in the Detail (Kısa Film)
2014 National Theatre Live: A Streetcar Named Desire
2014 Insomniacs (Kısa Film)
2013 Zamanda Ask
2013 Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü
2012 Nora (Kısa Film)
2012 The Rise
2010 Love/Loss

Televizyon

2017 The Frankenstein Chronicles
2017 The Crown
2015 The Dresser (TV Filmi)
2013 Poirot
2012 Labyrinth (Mini Dizi)
2011 The Hour
2011 Great Expectations (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Vanessa Kirby Fotoğrafları

Vanessa Kirby Haberleri