Vangelis Mourikis

Vangelis Mourikis

Vangelis Mourikis
Oyuncu

Doğum Tarihi: 31.12.1969

Doğum Yeri: Atina, Yunanistan

Yunan oyuncu, senarist ve yapımcı.

Regele (2002), To mikro psari (2014) ve Şövalye (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2021 Monday
2020 I balada tis trypias kardias
2020 Digger
2020 Amercement
2019 The Taverna
2019 Not to Be Unpleasant, But We Need to Have a Serious Talk
2018 The Field Guide to Evil
2015 Şövalye
2015 Dream Toy (Kısa Film)
2014 To mikro psari
2014 Norvigia
2014 Magic Men
2014 Undesirable (Kısa Film)
2013 O heimonas
2013 I teliki apopliromi
2013 Down the Rabbit Hole (Kısa Film)
2012 Revolving (Kısa Film)
2011 Tungsten
2011 Ap' ta kokala vgalmena
2010 Macherovgaltis
2010 Attenberg
2009 Psyhi vathia
2009 Katharsi
2009 K' ego gia mena (Kısa Film)
2008 Shoulder for Hire (Kısa Film)
2008 Kala krymmena mystika, Athanasia
2008 Isovites
2007 Parees
2007 Jazz (Kısa Film)
2006 Se Liga Lepta (Kısa Film)
2006 I psyhi sto stoma
2006 Alitheia (Kısa Film)
2006 090 (Kısa Film)
2005 Agrypnia
2004 Rakushka
2004 Meteorites
2002 O vasilias
2001 I koilia tis melissas
1999 Ta koukia (Kısa Film)
1999 O anthos tis limnis
1999 Allilouhia ton kipon (Kısa Film)
1998 Oi fotografoi
1998 O adelfos mou ki ego
1997 Skouriasmenes eikones (Seslendirme)
1996 Apontes
1995 Ilektrismenes nyhtes (Kısa Film)
1995 Aron-aron (Kısa Film)
1994 O kipos tou Theou
1992 Veni, vidi, abivi (Kısa Film)
1986 Sti hora tis eirinis (Video)
1984 Neiata sti laspi
1984 Edo einai Valkania!
1982 Running on Empty

Televizyon

2002 Kokkini klosti (Mini Dizi – Anlatıcı)
1994 To mati tou fidiou
1994 Oi agnoimenoi
1992 Tmima ithon
1992 Istories me aproopto telos
1989 Emmones Idees
1985 Westgate III

Yapımcı

2015 Dream Toy (Kısa Film)
2014 Mideia, kreisson ton emon voulevmaton (Belgesel)
2013 Push (Kısa Film)
2002 O vasilias
1999 Nyhtoloulouda (Belgesel)

Televizyon

1989 Emmones Idees

Senaryo

2020 Digger
2016 Plateia Amerikis
2014 Mideia, kreisson ton emon voulevmaton (Belgesel)
2014 To öikro psari
1999 Nyhtoloulouda (Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

Vangelis Mourikis Fotoğrafları

Portreler


Vizyondakiler