Vangelis Mourikis

Vangelis Mourikis

Vangelis Mourikis
Oyuncu

Doğum Tarihi: 31.12.1969

Doğum Yeri: Atina, Yunanistan

Yunan aktör ve senarist.

Regele (2002), To mikro psari (2014) ve Şövalye (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2015 Chevalier
2014 O Xeimonas (The Winter)
2014 Stratos
2014 Norvigia
2013 Magic men
2011 Ap' ta kokkala vgalmena
2010 Knifer
2010 Attenberg
2009 Deep Soul
2008 Isovites
2008 Kala Krymena Mystika: Athanasia
2007 Parees
2006 Soul Kicking
2005 The Wake
2004 Rakushka
2002 The King
2001 I Koilia tis Melissas
1999 O Anthos tis Limnis
1998 O Aderfos mou ki Ego
1998 Oi Fotografoi
1996 Apontes
1994 O Kipos tou Theou
1984 Edo Einai Valkania
1984 Neiata sti Laspi

Görev Aldığı Yapımlar

Vangelis Mourikis Fotoğrafları

Portreler