Vasiko Bedoshvili

Vasiko Bedoshvili

Vasiko Bedoshvili
Yönetmen

Doğum Tarihi: 16.6.1960

Doğum Yeri: Dusheti, Gürcistan

Gürcü animatör, senarist ve yönetmen.

Tamircikler animasyon dizisi ve filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Tamircikler Robotçuklara Karşı
2017 Tamircikler: Gizli Görev
2014 Kuritsa (Kısa Film)
1991 Lift (Kısa Film)

Televizyon

2010 Tamircikler
1996 Bratya piloty

Senaryo

2014 Kuritsa (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Vasiko Bedoshvili Fotoğrafları

Vasiko Bedoshvili Haberleri