Vatan Şaşmaz

Vatan Şaşmaz

Vatan Şaşmaz
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.1.1974

Ölüm Tarihi: 27.8.2017

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu, sunucu ve yazar.

Gençlik yıllarında fotomodellik yapmıştır. Ayrıca bazı reklamlarda ve kliplerde rol almıştır. Yıllarca Melike Öcalan ile birlikte atv'de sabah programları sunmuştur. Daha sonra yine atv'de Özel Hat isimli bir magazin programının sunuculuğunu üstlenmiştir. Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Engin karakteriyle geniş çevrelerce tanınmıştır. TGRT için çekilen Akşemseddin'in hayatının anlatıldığı filmde Akşemseddin'i oynamıştır. 2004 yılında TRT için çekilen Dudaktan Kalbe filminde Doktor Ergun, Keloğlan Kara Prense Karşı isimli sinema filminde ise Beyaz Atlı Prens rollerinde oynamıştır.

Ölümü

27 Ağustos 2017 tarihinde İstanbul'daki bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Filmografi

2012 Seninki Kaç Para
2011 Hiç Rıza
2010 İblis: Cadı Kanı
2005 Keloğlan Kara Prens'e Karşı

Televizyon

2017 Çocuklar Duymasın (4. Sezon)
2014 Galip Derviş
2017 Çocuklar Duymasın (3. Sezon)
2012 İşler Güçler
2012 Avrupa Avrupa
2010 Gecekondu (TV Programı)
2009 Kanal-İ-zasyon
2009 Yalancı Romantik
2006 Aynı Çatı Altında
2005 Çılgın Yuva
2005 Belalı Baldız
2005 Akşemsettin (TV Filmi)
2004 Dudaktan Kalbe (TV Filmi)
2004 Avrupa Yakası
2002 Çocuklar Duymasın (1. Sezon)

Görev Aldığı Yapımlar

Vatan Şaşmaz Fotoğrafları

Vatan Şaşmaz Haberleri