Veronica Falcón

Veronica Falcón

Veronica Falcón
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.8.1966

Doğum Yeri: Meksiko City, Meksika

Meksikalı oyuncu.

Tam adı Verónica López Casa Madrid'dir. Between Us (2011), Bin Başlı Canavar (2015) ve Jungle Cruise (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Haymaker
2021 The Starling
2021 Voyagers
2020 Jungle Cruise
2016 Busco novio para mi mujer
2015 Los Herederos
2015 Un monstruo de mil cabezas
2015 Una última y nos vamos
2014 Tiempos Felices
2014 Eddie Reynolds y Los Ángeles de Acero
2013 El edificio
2013 Mirar atrás (Kısa Film)
2013 Besos de Azúcar
2012 Canela
2011 Aquí entre nos
2011 Días de gracia
2011 Salvando al Soldado Pérez
2010 Invocación (Kısa Film)
2010 Dar y Recibir (Kısa Film)
2010 Te presento a Laura
2009 Sır Perdesi
2008 Los Fortuna (Kısa Video)
2007 Hasta el viento tiene miedo
1995 El Callejón de los Milagros

Televizyon

2020 Perry Mason
2019 Perpetual Grace, LTD
2018 Queen of the South
2017 Room 104
2016 Noches con Platanito
2015 El Capitán Camacho
2015 El Señor de los Cielos
2014 Sr. Ávila
2012 Capadocia
2012 Paramedicos
2012 La familia P. Luche
2012 Estado de Gracia
2011 La rosa de Guadalupe
2011 Sábado gigante
2010 Los Minondo
2009 Hermanos y detectives
2009 Ellas son... la alegría del hogar
2009 Central de abasto
2008 Que show con Alejandra Bogue
2008 Vecinos
2008 Banged Up Abroad (Belgesel Dizi)
2007 Palabra de mujer
2007 El Pantera
2007 Trece miedos
2005 Desde Gayola
1987 Cándido Pérez, Dr.

Görev Aldığı Yapımlar

Veronica Falcón Fotoğrafları