Veronika Franz

Veronika Franz

Veronika Franz
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1965

Doğum Yeri: Viyana, Avusturya

Avusturyalı senarist ve yönetmen.

Ölümcül Oyun (2014), Mürit (2019) ve The Field Guide to Evil (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Mürit
2018 The Field Guide to Evil
2014 Ölümcül Oyun
2012 Kern (Belgesel)

Senaryo

2019 Mürit
2018 The Field Guide to Evil
2016 Safari (Belgesel)
2014 Ölümcül Oyun
2014 Im Keller (Belgesel)
2013 Paradies: Hoffnung
2012 Paradies: Glaube
2012 Kern (Belgesel)
2012 Paradies: Liebe
2007 Import Export
2003 Jesus, Du weisst (Belgesel)
2001 Hundstage

Görev Aldığı Yapımlar

  • Mürit, The Lodge, 2019, Yönetmen, Senarist
  • Bodrum, Im Keller / In The Basement, 2014, Senarist
  • Ölümcül Oyun, Ich seh ich seh / Goodnight Mommy, 2014, Yönetmen, Senarist

Veronika Franz Fotoğrafları

Veronika Franz Haberleri

Portreler