Victor Alfieri

Victor Alfieri

Victor Alfieri
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.7.1971

Doğum Yeri: Roma, İtalya

İtalyan asıllı ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Medusa Darbesi (2004), Melekler ve Şeytanlar (2009), All My Children (2010) ve The Mentalist (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Ölümcül Temas
2017 Nephilim
2017 Dirty White Lies
2016 The Homeless Billionaire
2013 The Stalker
2012 Ben and Becca (Kısa Film)
2009 My Father's Will
2009 Melekler ve Şeytanlar
2007 My Sexiest Year
2007 J.E.S. (Kısa Video)
2006 I-See-You.com
2004 Medusa Darbesi (Seslendirme)
2003 Winter Break
2003 White Blossom (Kısa Film)
2002 Encantado
1999 Taking the Plunge (Kısa Film)
1999 Dirty Down Under... Up Here

Televizyon

2015 Bones
2013 Southland
2012 The Mentalist
2010 Undercovers
2010 The Whole Truth
2010 Persons Unknown
2010 All My Children
2009 The Bold and the Beautiful
2008 Battle of the Hollywood Hotties
2007 Pompei, ieri, oggi, domani (Mini Dizi)
2006 Passions
2006 CSI: Miami
2005 Alias
2003 The Roman Spring of Mrs. Stone (TV Filmi)
2003 I'm with Her
2003 Frasier
2003 Elisa di Rivombrosa
2001 Jack & Jill
2000 Days of Our Lives
1998 Veronica's Closet
1996 Sweet Temptation (TV Filmi)
1996 Suddenly (TV Filmi)
1996 Ned and Stacey
1995 High Society
1995 Cinayet Dosyası
1992 Il cielo non cade mai (Mini Dizi)

Yönetmen

2013 Looking for Clarissa
2012 Ben and Becca (Kısa Film)
2007 J.E.S. (Kısa Video)

Yapımcı

2019 Ölümcül Temas
2013 Looking for Clarissa
2013 The Stalker
2012 Ben and Becca (Kısa Film)
2009 My Father's Will
2007 J.E.S. (Kısa Video)

Senaryo

2013 Looking for Clarissa
2012 Ben and Becca (Kısa Film)
2007 J.E.S. (Kısa Video)

Görev Aldığı Yapımlar

Victor Alfieri Fotoğrafları

Victor Alfieri Haberleri