Victor Danell

Victor Danell

Victor Danell
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 3.5.1989

Doğum Yeri: İsveç

İsveçli oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Daha çok kısa filmler üzerine çalışmalar yapmıştır. Kıyamet (2018), Gilla (2015) ve Soundcheck (2009) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Kıyamet
2015 Gilla (Kısa Film)
2015 Singel (Kısa Film)
2015 De Arbetslösa (Kısa Film)
2015 Happy Ending (Kısa Film)
2015 Se mig (Kısa Film)
2015 Vaskduellen (Kısa Film)
2012 Övertidskrig (Kısa Film)
2011 Kuken brinner (Kısa Film)
2010 Miljön (Kısa Film)
2010 Ta mig (Kısa Film)
2010 Negerboll (Kısa Film)
2010 Nakenlekar (Kısa Film)
2010 Du ritar fult (Kısa Film)
2009 Soundcheck
2008 Everything Is Poetry Baby (Kısa Film)

Televizyon

2013 En tavlans hemlighet (Mini Belgesel Dizi)

Senaryo

2018 Kıyamet
2015 Gilla (Kısa Film)
2015 De Arbetslösa (Kısa Film)
2015 Happy Ending (Kısa Film)
2009 Soundcheck

Yapımcı

2015 Gilla (Kısa Film)
2009 Soundcheck

Oyuncu

2009 Soundcheck

Görev Aldığı Yapımlar

  • Kıyamet, Den blomstertid nu kommer / Unthinkable, 2018, Yönetmen, Senarist

Victor Danell Fotoğrafları

Portreler