Victor Levin

Victor Levin

Victor Levin
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1961

Doğum Yeri: ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı 2018 yılı yapımı İstikamet: Düğün filmi ile tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2018 İstikamet: Düğün
2014 5 to 7

Televizyon

2017 Survivor's Remorse
1999 Mad About You

Yapımcı Olarak

2007 Then She Found Me

Televizyon

2015 Survivor's Remorse
2012 Mad Men
2011 Retired at 35
2003 Mr. Ambassador (TV Filmi)
2001 Mr. Life (TV Filmi)
1999 Ladies Man
1996 Dream On

Senarist Olarak

2018 İstikamet: Düğün
2014 5 to 7
2012 Moya bezumnaya semya
2008 My Sassy Girl
2007 Then She Found Me
2004 Win a Date with Tad Hamilton!
1989 Dream Breakers

Televizyon

2019 Beecham House
2017 Survivor's Remorse
2016 Loco x vos
2013 Devious Maids
2012 Mad Men
2011 Retired at 35
2009 Roommates
2003 Mr. Ambassador (TV Filmi)
2001 Ladies Man
1995 Dream On
1993 The Larry Sanders Show
1992 Down the Shore
1991 Baby Talk

Görev Aldığı Yapımlar

Victor Levin Fotoğrafları

Victor Levin Haberleri

Portreler