Víctor Monigote

Víctor Monigote

Víctor Monigote
Prodüksiyon Dizayn, Sanat Yönetmeni, Seslendirme, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1967

Doğum Yeri: Madrid, İspanya

İspanyol oyuncu ve yönetmen.

A Xiu Luo (2018), Şampiyonlar (2018) ve Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 La Gallina Turuleca

Oyuncu

2019 La Gallina Turuleca (Seslendirme)
2014 Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo (Seslendirme)
2012 Telmo y Martina (Kısa Film)
2007 Shevernatze un ángel corrupto
2006 Candida

Televizyon

2015 Jauría Nick (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Víctor Monigote Fotoğrafları

Portreler