Victoria Moroles

Victoria Moroles

Victoria Moroles
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.9.1996

Doğum Yeri: Teksas, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Victoria Marie Moroles Kangas'dır. Oyunculuk yapmaya 2009 yılı yapımı Liberty Lane isimli kısa filmle başladı. 2012 yılında yayınlanan Kanıt Peşinde ile TV'de ve 2016 yılı yapımı Is That a Gun in Your Pocket? filmiyle de sinemada ilk rollerini aldı. Genç Kurt (2015-2017), Live ve Maddie (2015-2017) dizilerindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Killer Date (Kısa Film)
2018 Down a Dark Hall
2017 Spook
2016 Is That a Gun in Your Pocket?
2013 The First Hope (Kısa Film)
2011 Maddoggin' (Kısa Film)
2011 The Faithful (Kısa Film)
2010 The Wicked Waltz (Kısa Film)
2009 Liberty Lane (Kısa Film)

Televizyon

2018 Here and Now
2017 Liv ve Maddie
2017 Genç Kurt
2016 Sleep Tight (Mini Dizi)
2014 Legends
2014 Cloud 9 (TV Filmi)
2012 Kanıt Peşinde

Görev Aldığı Yapımlar

Victoria Moroles Fotoğrafları