Vijay Krishna Acharya

Vijay Krishna Acharya

Vijay Krishna Acharya
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1968

Doğum Yeri: Kanpur, Hindistan

Hindistanlı senarist ve yönetmen.

Dhoom: 3 (2013), Dhoom (2004) ve Dhoom:2 (2006) filmleriyle tanınmıştır.  

Filmografi

Yönetmen

2018 Hindistan Eşkıyaları
2013 Dhoom: 3 
2008 Tashan 

Televizyon

2001 Sonpari

Senaryo

2018 Hindistan Eşkıyaları
2013 Dhoom: 3
2010 Raavan
2008 Tashan
2007 Guru
2006 Dhoom: 2
2006 Pyaar Ke Side Effects
2004 Dhoom

Televizyon

2001 Sonpari

Görev Aldığı Yapımlar

Vijay Krishna Acharya Fotoğrafları

Vijay Krishna Acharya Haberleri

Portreler