Vincent Gallo

Vincent Gallo

Vincent Gallo
Görüntü Yönetmeni, Kostüm, Makyaj, Müzik, Oyuncu, Sanat Yönetmeni, Senarist, Seslendirme, Set Dekorasyonu, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 11.4.1961

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Vinnie lakabını kullanmaktadır. 1980 yılından beri içerisinde olduğu sektörde birçok filmde ve neredeyse tüm görevlerde yer aldı. The Way It Is (1985), Sıkı Dostlar (1990), Goodbye Lover (1998) ve Ölümüne Kaçış (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2013 Jinrui shikin
2012 New York'ta 2 Gün
2012 La leggenda di Kaspar Hauser
2011 Loosies
2010 The Agent (Kısa Film)
2010 Promises Written in Water
2010 Ölümüne Kaçış
2010 42 One Dream Rush (Kısa Film)
2009 Tetro
2009 Night of Pan (Kısa Film)
2009 Metropia (Seslendirme)
2009 1989 (Kısa Film)
2007 Oliviero Rising
2006 Moscow Zero
2004 Vincent Gallo vs. Sonic Youth (Kısa Film)
2004 Jay-Z: 99 Problems (Kısa Video)
2003 The Curse of Manuel Chiche (Kısa Film)
2003 The Brown Bunny
2003 Gli indesiderabili
2002 Glassjaw: Cosmopolitan Blood Loss (Kısa Video)
2001 Vincent Gallo: Honey Bunny (Kısa Video)
2001 Stranded
2001 Her gün başka bir bela
2001 Get Well Soon
2000 My Vitriol: Grounded (Kısa Video)
2000 Downtown 81
2000 Cord (Video)
1999 Live, Love, Drive (Kısa Film)
1999 Freeway II: Confessions of a Trickbaby
1998 L.A. Without a Map
1998 Hollywood Salome
1998 Goodbye Lover
1998 Buffalo '66
1997 Vur ve Kaç
1997 Vincent Gallo Has A Thing Or Two Say About The British (Kısa Film)
1996 Nénette et Boni
1996 Cenaze töreni
1996 Basquiat
1995 The Perez Family
1995 Palookaville
1995 Angela
1994 Casting Director Billy Hopkins Leaves a Message for Vincent Gallo (Kısa Film)
1993 The Hanging (Kısa Film)
1993 Ruhların Evi
1993 Amerikan Rüyası
1992 Mark Curry: Sorry About the Weather (Kısa Video)
1991 Keep It for Yourself (Kısa Film)
1991 Figaro Story
1991 A Idade Maior
1990 Sıkı Dostlar
1989 Gallo 2000 (Kısa Film)
1988 That Smell (Kısa Film)
1988 Doc's Kingdom
1986 Wedding (Kısa Film)
1986 The Gunlover (Kısa Film)
1985 The Way It Is
1984 Too Many Fish (Kısa Film)
1984 Gaslight LeStat (Kısa Film)
1981 Vincent Gallo as Flying Christ (Kısa Film)

Televizyon

2007 Dirt
2002 The Groovenians (Kısa Film - Seslendirme)
1994 Tous les garçons et les filles de leur âge...
1989 The Equalizer
1987 Crime Story
1984 Graffiti Rock (Kısa Film)

Yönetmen

2019 Anea 17 (Kısa Film)
2014 Short Plays
2014 United States Wins the World Cup (Kısa Belgesel)
2010 The Agent (Kısa Film)
2010 Promises Written in Water
2003 The Curse of Manuel Chiche (Kısa Film)
2003 The Brown Bunny
2001 John Frusciante: Going Inside (Kısa Video)
2001 John Frusciante: Moments Have You (Kısa Video)
2001 Vincent Gallo: Honey Bunny (Kısa Video)
2001 John Frusciante Plays and Sings (Kısa Video)
2000 L'arc-en-ciel: Anemone (Kısa Video)
1999 Live, Love, Drive (Kısa Film)
1998 Buffalo '66
1997 Looking for Enemies Finding Friends (Kısa Belgesel)
1997 Vincent Gallo Directs (Kısa Belgesel)
1997 Vincent Gallo Has A Thing Or Two Say About The British (Kısa Film)
1994 Casting Director Billy Hopkins Leaves a Message for Vincent Gallo (Kısa Film)
1989 Gallo 2000 (Kısa Film)
1988 That Smell (Kısa Film)
1986 The Gunlover (Kısa Film)
1986 Wedding (Kısa Film)
1980 If You Feel Froggy, Jump (Kısa Belgesel)

Yapımcı

2019 Anea 17 (Kısa Film)
2014 United States Wins the World Cup (Kısa Belgesel)
2010 The Agent (Kısa Film)
2010 Promises Written in Water
2003 The Brown Bunny
2001 John Frusciante: Going Inside (Kısa Video)
2001 John Frusciante: Moments Have You (Kısa Video)
2001 Vincent Gallo: Honey Bunny (Kısa Video)
2001 John Frusciante Plays and Sings (Kısa Video)
1990 Diceria dell'untore
1988 Errore fatale
1986 The Gunlover (Kısa Film)
1980 If You Feel Froggy, Jump (Kısa Belgesel)

Senaryo

2019 Anea 17 (Kısa Film)
2014 United States Wins the World Cup (Kısa Belgesel)
2010 The Agent (Kısa Film)
2010 Promises Written in Water
2003 The Brown Bunny
2001 Vincent Gallo: Honey Bunny (Kısa Video)
1999 Live, Love, Drive (Kısa Film)
1998 Buffalo '66
1997 Vincent Gallo Directs (Kısa Belgesel)
1986 The Gunlover (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Vincent Gallo Fotoğrafları

Vincent Gallo Haberleri

Portreler


Vizyondakiler