Vincent Kesteloot

Vincent Kesteloot

Vincent Kesteloot
Kurgu, Sanat Yönetmeni, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1971

Doğum Yeri: Lille, Fransa

Belçika asıllı Fransız animatör, senarist ve yönetmen.

Genelde animasyon filmler üzerine çalışmaları vardır. Robinson Crusoe (2016), Sammy'nin Maceraları (2010) ve Sammy'nin Maceraları 2 (2012) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 The Queen's Corgi 
2016 Robinson Crusoe
2012 Sammy'nin Maceraları 2
1997 L'apprentisage du péché (Kısa Film)

Senaryo

1997 L'apprentisage du péché (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Vincent Kesteloot Fotoğrafları

Vincent Kesteloot Haberleri

Portreler