Vincent Regan

Vincent Regan

Vincent Regan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.5.1965

Doğum Yeri: Swansea, Galler

Vincent Regan, (16 Mayıs 1965/Swansea, Galler) Galli aktör.

Vincent Regan, 16 Mayıs 1965'te Galler'in Swansea şehrinde dünyaya gelmiştir. Amelia Curtis ile evli olup, Chloe adında, 1993 doğumlu bir kızı vardır. Truva filmindeki Eudorus karakteriyle tanınmıştır.

Filmografi 

  • Bathory (2007) - Nadasdy (post-prodüksiyon aşamasında)
  • 300 (2007) - Captain
  • Low Winter Sun (2006) - George Torrance (TV filmi)
  • Wild at Heart (2006) - Simon Adams (TV dizisi)
  • Macbeth (2005) - Duncan Docherty (TV filmi)
  • Empire (2005) - Marc Antony (Mini TV dizisi)
  • Hustle (2005) - DCI Wells (TV dizisi)
  • M.I.T.: Murder Investigation Team (2005) - Paul Harris (TV dizisi)
  • Danny the Dog (2005) - Raffles
  • Truva (2004) - Eudorus
  • 40 (2003) - Ken (TV filmi)
  • The Planman (2003) - Det. Sgt. Jim Townsend (TV filmi)
  • Killing Hitler (2003) - Maj. Gen. Gerald Templar (TV filmi)
  • Messiah 2: Vengeance Is Mine (2002) - DI David Wilby (TV filmi)
  • Rescue Me (2002) - Matthew Nash (TV dizisi)
  • Black Knight (2001) - Percival, Leo's Chief Henchman
  • Murphy's Law (2001) - Hatcher (TV filmi)
  • The Point Men (2001) - Amar Kamil
  • Rebel Heart' (2001) - Tom O'Toole (Mini TV dizisi)
  • Ordinary Decent Criminal (2000) - Shay Kirby
  • The Messenger: The Story of Joan of Arc (1999) - Buck
  • Eureka Street (1999) - Jake (Mini TV dizisi)
  • Jeremiah (1998) - King Sedecia (TV filmi)
  • B. Monkey (1998) - Johnny Hart
  • Invasion: Earth' (1998) - Flight Lt. Chris Drake (Mini TV dizisi)
  • Hard Men (1996) - Tone
  • Call Red (1996) - Ray Sidley (TV dizisi)
  • Fork in the Road (1996)
  • Blue Heaven - Barney (TV dizisi)
  • Black Beauty (1994) - Sleazy Horse Dealer
  • 99-1 (1994) - (TV filmi)
  • Peak Practice - Peter Doland (TV dizisi)
  • Paul Calf's Video Diary (1993) - DJ (TV filmi)
  • A Touch of Frost (1992) - PC Shelby (TV dizisi)
  • Boon (1992) - Robert Cady (TV dizisi)
  • Between the Lines (1992) - Thomas McMurray (TV dizisi)
  • An Unwanted Woman (1992) - Dr. Jim Moss (TV filmi)
  • Görev Aldığı Yapımlar

    Vincent Regan Fotoğrafları

    Vincent Regan Haberleri