Violet McGraw

Violet McGraw

Violet McGraw
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.04.2011

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Violet Elizabeth McGraw'dur. Kendisi gibi oyuncu olan Madeleine McGraw & Jack McGraw & Aidan McGraw isimlerinde üçüz kardeşleri vardır. The Haunting of Hill House (2018), Doktor Uyku (2019) ve Başlat (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Asgaya Part 2 - The Ib
2022 M3GAN
2022 Grummy (Kısa Film)
2021 Kara Dul
2021 Separation
2019 Doktor Uyku
2019 Arkadaş
2019 Bennett's War
2018 Başlat

Televizyon

2020 Borrasca
2019 Jett
2019 New York - Unité spécial (Mini Dizi)
2018 Love
2017 Reckless Juliets

Görev Aldığı Yapımlar

Violet McGraw Fotoğrafları