Virginia Kull

Virginia Kull

Virginia Kull
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.10.1981

Doğum Yeri: Dallas, ABD

ABD'li oyuncu.

Big Little Lies (2017), The Looming Tower (2018) ve Boardwalk Empire (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Big Bend
2020 The Empty Man
2020 Curveball
2018 Nancy
2018 Imperfections
2014 Sympathy (Kısa Film)
2009 Feeling Tall (Kısa Film)
2008 You Slay Me (Kısa Video)

Televizyon

2019 NOS4A2
2018 The Looming Tower (Mini Dizi)
2018 Mr. Mercedes
2017 Twin Peaks
2017 This Is Us
2017 Get Shorty
2017 Big Little Lies
2018 Sneaky Pete
2016 Stitchers
2016 Heartbeat
2015 The Affair
2014 Gracepoint (Mini Dizi)
2013 The Following
2012 The Good Wife
2012 Şüpheli Şahıs
2011 Nurse Jackie
2011 Law & Order: Special Victims Unit
2010 Boardwalk Empire
2009 Une aventure New-Yorkaise (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Virginia Kull Fotoğrafları

Portreler