Virginia Madsen

Virginia Madsen

Virginia Madsen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.09.1961

Doğum Yeri: Chicago, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Virginia Gayle Madsen'dir ve Gina lakabını da kullanmaktadır. 1980'li yılların en parlak oyuncularından birisi olan Virginia Madsen oyunculuğa 1983 yılı yapımı Sınıf filmiyle başladı. Özellikle başrolünü Christopher Lambert ile paylaştığı İskoçyalı filmi ve 1992 yapımı korku filmi Şeker Adamın Laneti fimlerinde sergilediği başarılı oyunculukla tanındı. 2001 yapımı dram-gerilim filmi Lying in Wait ile güçlü oyunculuğunu sürdürdü.

Filmografi

2023 Resilient 3D
2023 Sarah
2023 Road to Capri
2023 Lola James
2021 The Devil's Light
2020 Noel Hediyesi Bombardımanı
2018 Spare Room
2018 Her Smell
2018 1985
2017 A Change of Heart
2016 Burn Your Maps
2016 Güvenli Mahalle
2015 Grace Stirs Up Success
2015 Dead Rising
2015 Burning Bodhi
2015 Walter'in Fantastik Dünyası
2015 Joy
2014 All the Wilderness
2013 Zorlu Takım
2013 The Last Keepers
2013 Jake Squared
2013 Crazy Kind of Love
2012 Adanın Büyüsü
2011 Marriage Drama (Kısa Film)
2011 Kız ve kurt
2010 Father of Invention
2009 Wonder Woman (Video – Seslendirme)
2009 Lanetli Ev
2008 Diminished Capacity
2007 Cutlass (Kısa Film)
2007 Ripple Effect
2007 23 numara
2006 The Last Show
2006 The Astronaut Farmer
2006 Firewall
2005 Stuart Little 3 - L'appel de la forêt (Video – Seslendirme)
2005 Scooby-Doo: Mumyam Nerede?
2004 Sideways
2003 Nobody Knows Anything!
2003 Artworks
2002 American Gun
2001 Full Disclosure (Video)
2001 Fatal
2001 Almost Salinas
2000 After Sex
1999 The Florentine
1999 Perili ev
1999 Ballad of the Nightingale
1998 Ambushed
1997 Yağmurcu
1996 Just Your Luck (Video)
1996 Geçmişten ruhlar
1995 The Prophecy
1994 Blue Tiger 
1994 Liaison trouble
1992 Şeker Adamın Laneti
1991 Highlander 2
1991 Colette
1990 The Hot Spot
1989 Michael Jackson: Liberian Girl (Kısa Video)
1989 Les années copain
1988 Mr. North
1988 Hot to Trot
1987 Zombie High
1987 Slam Dance
1986 Depeche Mode: But Not Tonight (Kısa Video)
1986 Modern Girls
1986 Ateş ve Ateş
1985 Creator
1984 Kenny Loggins: I'm Free (Kısa Video)
1984 Elektronik Rüyalar
1984 Dune: Çöl Gezegeni
1983 Sınıf

Televizyon

2019 Swamp Thing
2019 Elementary
2018 The Truth About the Harry Quebert Affair (Mini Dizi)
2017 Designated Survivor
2017 Voltron: Legendary Defender (Seslendirme)
2016 American Gothic
2016 Pickle and Peanut (Seslendirme)
2015 New York – Special Victims Unit
2015 Kayıp Çocuk (TV Filmi)
2014 Babylon Fields (TV Filmi)
2013 Witches of East End
2013 Susanna
2013 Hatfields & McCoys (TV Filmi)
2013 Anna Nicole: Fallen Star (TV Filmi)
2012 Yürüyen Cehennem
2012 Ruth & Erica
2012 Jan
2012 Charlotte Murders (TV Filmi)
2011 The Event
2010 Scoundrels
2009 Monk
2007 Dossier Smith
2006 Adalet Birliği: Sınırsız (Seslendirme)
2005 The Young Titans (Seslendirme)
2004 A Dream Tested (TV Filmi)
2003 Les experts: Miami
2003 Dawson's Creek
2003 Boomtown
2003 Mes plus belles années
2003 The New Adventures of Spider-Man (Seslendirme)
2003 One Last Will (TV Filmi)
2002 Adalet Birliği (Seslendirme)
2001 The Practice: Bobby Donnell & associés
2001 Just Ask My Children (TV Filmi)
2001 Crossfire Trail (TV Filmi)
2000 Children of Fortune (TV Filmi)
2000 The Inspector General (TV Filmi)
1999 Frasier
1998 Star Trek: Voyager
1997 The Apocalypse Watch (TV Filmi)
1994 Earth 2
1994 Bitter Vengeance (TV Filmi)
1993 Linda (TV Filmi)
1992 Relation dangereuse (TV Filmi)
1991 Le piège du désir (TV Filmi)
1991 Ironclads (TV Filmi)
1991 Face au crime (TV Filmi)
1989 Mavi Ay
1989 Séduction rapprochée (TV Filmi)
1988 Gotham (TV Filmi)
1987 Le voyageur
1987 La rage de la victoire (TV Filmi)
1985 The Hearst and Davies Affair (TV Filmi)
1985 Mussolini: The Untold Story (Mini Dizi)
1984 American Playhouse

Görev Aldığı Yapımlar

Virginia Madsen Fotoğrafları

Virginia Madsen Haberleri