Vladimir Nikolaev

Vladimir Nikolaev

Vladimir Nikolaev
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 6.5.1982

Doğum Yeri: Voronej, Rusya

Rus senarist, yapımcı ve yönetmen.

Animasyon serileri Karlar Kraliçesi ve Kuzular Kurtlara Karşı filmleri ile tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Kuzular Kurtlara Karşı 2

Yapımcı

2019 Kuzular Kurtlara Karşı
2018 Karlar Kraliçesi 4: Sihirli Ayna
2017 Kotyonok s ulitsy Lizyukova 2
2016 Karlar Kraliçesi 3: Ateş ve Buz
2016 Kuzular Kurtlara Karşı
2015 Yoko y sus amigos
2014 Karlar Kraliçesi 2
2012 Karlar Kraliçesi

Televizyon

2016 Yoko

Senaryo

2019 Kuzular Kurtlara Karşı 2
2018 Karlar Kraliçesi 4: Sihirli Ayna
2017 Kotyonok s ulitsy Lizyukova 2 (Kısa Film)
2016 Karlar Kraliçesi 3: Ateş ve Buz
2014 Karlar Kraliçesi 2

Görev Aldığı Yapımlar

Vladimir Nikolaev Fotoğrafları

Portreler